jump to navigation

pda oh pda…. ehh… ke smartphone? 3G? April 25, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback

ermss…
dah seminggu lebih aku usha usha untuk pda, smartphone / 3G phone. sebab aku nak jual phone yang sekarang nih. sepupu aku nak beli. aku pun dengan rela hati nak jual la kan. sebab aku nak phone lain lak. tapi skang nih makin menjadi lak trend tukar henpon aku nih. kalau dulu tukar setahun sekali (sesaja upgrade) tapi la nih makin cepat.. paling cepat aku tukar 3-4 bulan. V220 aku kasi kat mak aku. aku beli lain lak. pastu aku dah boring ngan tepon sekarang. hahahaha… aku nak cari pda la… mebi satu pda second hand murah murah.. satu lagik phone biasa.. ataupun mebi pda tak payah.. aku beli je satu 3G phone ke… atau smartphone.

dilema sungguh la.. sekarang tengah bid utk pda hp iPaq 4150. ada rezeki.. dapat le yang tuh… pastu beli enpon murah murah je cukup… bajet total dalam RM900…

sekarang nih gila tengok barang kat lelong nye site.. hahaha rambang mata siot. si usin dah bid beli tali pinggang. dah menang bid dah pun.. wakakaka… taktau la ia dah deal dgn seller ke idak… kekekeke….

chowss..

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: