jump to navigation

Ruffedge – Promosi Tipah Tertipu The Movie May 13, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback
Siang tadi, lepas balik dari library dengan adik aku, aku pun menghala le ke plaza alam sentral. saja nak lepak kejap. tau tau je rupanya ruffedge tengah buat promosi filem baru derang. tipah tertipu the movie. aku sampai je, derang baru je nak mula. mula mula ada penyanyi perempuan. tak ingat lak aku nama dia. lepas tu baru la ruffedge masuk.

sempat la jugak ambil gambar skit. tapi dengan camera phone aku je la. jadi ada gambar yang blur skit pasal aku pakai zoom. bawah ni aku kasi preview skit la…

kalau nak tgk bole melawat http://dimenxion.fotopages.com

Ini le si Tipah

Barisan Pelakon Utama
Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: