jump to navigation

keje baru May 17, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback
alhamdulillah…
dah 3 hari kat tempat baru. tapi masih lagi dalam training. banyak beno mende yang kene ingat. so far masih ok dan terkawal. start bulan depan dah kene masuk shift. adoih… abih la melepas nak tgk banyak game world cup. kalau dapat tgk pun cuma 1 game aje satu hari. harapnya jangan le aku melepas nak tgk game spain. pergh…

environment ok… nak gi keje tak jem, bleh la nak naik kereta gi keje, parking pun RM2 je satu hari. kawasan plak takda la sesak sangat. biasa biasa aje la. kalau mppj ada game bleh la aku nengok pree… naik tingkat tinggi skit dapat tgk… takpun lepak dekat tempat makan.. (sapa dapat teka? huhuhu) … pergi kerja pagi pun rasa rileks yang teramat. rasa tenang je.. tak payah redah jem macam sebelum nih… ok la kan untuk permulaan. hehehe…

tapi…. agak susah la pasal skang takleh masuk porem. bile masuk dah malam.. orang pun takda.. bosan betul plak… nak merayap kat website mana mana pun boring… last last layan game aje la.. takpun tido awal… hahahaha…

pagi buta besok nak berjaga… kene tgk Barca nih… pasal Barca jadik juara. kene la tgk dgn mata sendiri kan? hahahahah… rileks rileks kepada penyokong arsenal. jangan marah marah. tak elok… cuma satu je la nak pesan….. kalah nanti jangan ngamuk lak… cool ok… cool… hahaha…

wokesss…….

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: