jump to navigation

mengantuk… July 5, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback

ahhh… mengantuk betul la… hari nih nite shift. lama betul tak update blog nih… bz sangat le plak… hahah… bila nite shift, blur plak taktau nak taip apa. aku taip je la pape yang patut. keje macam biasa aa… kalau keje siang mmg bz tahap gaban la.. kalau nite shift lepas kul 2 pagi lengang la skit… geng nite shift aku pun dah gosok gosok mata.. menguap.. silap silap dedua terbongkang satgi. hahaha… syok wooo. sejuk dalam opis nih.

apa aku nak taip nih pun aku taktau. blur plak skang. mengantuk nye pasal la nih. dah boring takda orang kat forum, kat ym, semua ralit tidur takpun tengok perancis main..

dah aa.. ngantuk nih.. chowss

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: