jump to navigation

julai dah nih wei… July 16, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback

dah julai dah nih. misi tahun nih nampak gaya tak tercapai lagik… nak postpone tahun depa ke.. aiyak. awat la susah beno nak capai misi akhir selain dari misi kumpul duit. huhuhu… tapi nampak gaya cam ada secebis harapan di send kepada aku. pada transmisi yang agak tinggi frekuensinya. yang tidak aku sangka, ianya datang dari orang yang aku dah putus transmisi harapan sejak 2 tahun yang lalu. respon dia terhadap transmisi aku mmg amat baik. kira kalau pakai command ‘ping’ tuh ada reply la…. macam kat bawah nih

#ping S*** Z******

Pinging S*** Z****** [x.x.x.x] with 32 bytes of data:

Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128
Reply from S*** Z******: bytes=32 time<1ms TTL=128

Ping statistics for S*** Z******:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 0ms, Maximum = 0ms, Average = 0ms

hah.. macam mana la aku dapat idea ping gini. rosak rosak.. hahaha… tapi kira cam gini la jugak situasi dia. harap harap transmisi mendapat reply secara berterusan.

#ping S*** Z****** -t

p/s: transmisi sampai ke jinjang pelamin lagik bagus. mak aku dah sound direct dah kat aku. aduh la mak!

Advertisements

Comments»

1. dimenxion - July 17, 2006

test comment.

2. trex - July 18, 2006

kah kah kah….sapa ek Siti Z***** apa woi?

3. dimenxion - July 19, 2006

rahsia.. hahaha

4. Akram - July 20, 2006

siti zulaika ke?

5. dimenxion - July 20, 2006

akram… bukan zulaika la bro. konpem ko takleh eja punya.. ejaan dia mmg unik… huhu…

6. trex - July 26, 2006

siti zazarina?

7. Dimenxion - July 28, 2006

salah la t-rex

8. Akram - July 30, 2006

siti zqwerdx kot? jeng!

9. dimenxion - July 31, 2006

salah salah salah… hohohoh

10. Anonymous - March 6, 2007

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: