jump to navigation

new gadget in the list July 30, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback

yup, new laptop just came in yesterday. Ftec, forgot which model. duhh… macam mana aku boleh lupa model dia. teruk betul la. nanti la aku check balik model dia. apa lagik? rasanya itu je la new stuff. yang lelain masih yang lama. so, desktop lama boleh la bekerja sepenuh masa sebagai linux. tak payah lagik nak buat virtual pc.

kerja, macam biasa. ikut schedule, la nih masuk malam tadi, satgi balik. pening dah kepala aku 24 jam tak tido. pening pening lalat. hahaha… ditambah dgn aku yang sakit perut nih, lapar pun ada.

bila dah keje pakai schedule, terubah sedikit sebanyak cara idop. tapi takda la sampai teruk sangat. biasa je la. masih bleh jenjalan, masih bleh dating…

***

berkenaan dengan S*** Z****** tu, semua salah!! muahahaha… aku jamin korang memang tak dapat teka. nama dia mmg unik la… huhuhu…

Advertisements

Comments»

1. Anonymous - February 2, 2007

best regards, nice info »

2. Anonymous - March 16, 2007

Very nice site! video editing schools


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: