jump to navigation

nak tak nak aku kene bayar jugak! July 31, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback

ceh… berangin betul aku dgn strimik. acc aku suspended tapi charges tetap jalan. bengang betul aku. aku saja biar acc aku tu suspended sebab aku tak pakai sangat, ingatkan charges dia stop la.. alih alih dari Rm80+ dah jadik 250+. mangkuk betul diorang nih. gila gila. tak memasal aku kene bayar. dahtu kalau nak komplen untuk dapat credit kene pergi tm point terus isi borang. aku tanya dia chances? dia kata boleh kata chances takda. whats the point? not more than just a stupid procedures!

bengang betul aku, tapi buat apa aku nak maki budak tuh. bukan dia boleh buat apa pun. takpela, since aku baru angkat laptop nih, sekurang kurangnya takda la bazir sangat aku baya strimik kan… bleh surf tenet sambil baring. kakakakak… hak tuih!

okeh.. sekarang cool down balik. apa nak cerita lagik. rasa macam takda cerita pulak. uit..

Advertisements

Comments»

1. iEn - August 19, 2006

uwaa.. aku lagiik berangin tau dok.. line slow cam cipanzi tol.. 😦

2. dimenxion - August 22, 2006

line slow kene line check.. kehkehkehkeh… ataupun tuan punya broadband to kene di check… hahaha

3. Anonymous - March 17, 2007

Excellent, love it! film editing schools


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: