jump to navigation

chamber screw yang screwed August 29, 2006

Posted by Dimenxion in Karutan.
trackback
rasanya, sesiapa yang ada keta mesti tau chamber screw nih. aku kene dah penangan chamber screw. memang screwed la aku. hahaha… sebatang RM45 dua butir dah RM90. servis dari Rm200 dah jadi dekat Rm300. huhuhu… sebbaik tgh banyak duit. bule la aku pikir 2-3 saat je. kalu tak maunya aku nak. lantak la tayar makan jalan ke, stereng senget ke. huhuhu…
bulan baru, ada gajet atau barang baru masuk dalam list. kali nih barang kat bawah nih plak.

WBR-3406TX
11g Wireless 1W

Aku beli sebab senang skit aku nak usung laptop aku pi memana dalam umah hatta di dalam jamban sekali pun. walaupun aku takda la nak buat gitu kan, tapi kiranya mudah le bagi aku. tak payah nak duk je dalam bilik kalau nak layan tenet. dah le bilik panas satu hal. belum habis explore lagik features dia, paling jauh aku bawak tadik 10 meter plus aje. nanti aku nak letak kat ruang makan. tuh la paling jauh, siap berdinding batu kene lalu 4-5 lapis. kakakaka….

Advertisements

Comments»

1. Anonymous - September 5, 2006

Camber ker Chamber??..

macam salah eja jerk??..

kalau kelisa harganya rm35 jerk..gegegeg

2. Dimenxion - September 8, 2006

uish… maknanya budak servis tu yang salah eja dulu. mmg le camber, tapi dalam resit dia tulih chamber… mana la tau kot ‘chamber’ yang lain ke… kakakaka…. hahahahahaha….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: