jump to navigation

Guitar Hero III Review January 29, 2008

Posted by Dimenxion in Games.
trackback

Semalam aku baru menyambar Guitar Hero III: Legends of Rock. layan co-op mode dgn sepupu aku. apa yang bleh aku kata. game nih mmg cool. kalau bercerita pasal grafik, game ni graphic tak tinggi sangat. biasa je la sebab dia fokus more on gameplay. as first timer game nih mmg best. layan main co-op dua orang mmg syok. sorang bass, sorang lead guitar. layan goreng mmg masyuk la… memula main mmg pening skit pasal nak tekan nye kene cepat. tapi bila tekan tepat, mmg berdesing bunyi gitar.. layan head banging dgn hentak kaki.. hahaha.. automatik je buat…

senarai lagu lagu aku dah senaraikan dalam post yang lepas, semua lagu bleh kata best. dari yang oldies, sampai ke yang 2006 punya. xbox 360 ada gitar sekali, tapi aku takda la beli… mahai la gak, tapi mmg layan kalau pakai gitar. semalam layan dalam 6 lagu… aku yang tak brape reti main gitar nih pun syok menggoreng. jadi laaaa dari pada tak reti langsung…

Game nih pun ada konsep shop gak. di mana korang leh beli beberapa bende yang digunakan masa main. cthnya outfit, style dan jugak gitar! bermacam jenis brand dan model ada. mainly Gibson. kalau memula korang main, pakai gitar default tu.. bunyi nye tak best. kalau korang dah main dan dapat duit.. beli la gitar lain.. bunyik dia lagi berdesing!

Sapa sapa geng xbox 360 belum beli, boleh la beli dan try. mmg layannn!!

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: