jump to navigation

Tom Morello Original Composition For Guitar Hero III February 4, 2008

Posted by Dimenxion in Games, Movies.
trackback

_______________________________________

 

Jom tgk Tom Morello punya original composition khas uk GH3

Advertisements

Comments»

1. mon cherie - February 4, 2008

shah, jumaat lepas aku gik iMac kat Midvalley.
aku dah usyar dah gitar yg ko cakap bleh play along ngan game ni. dasat gak walau pun gitar mainan eh?
p/s: bukan apa, aku pernah try main game racing pakai stereng tuh. aku wonder gak kalau main gitar mainan tu sama extreme feelingsss nya.

2. netpxel - February 5, 2008

gitar dia mmg kool. kalau utk PS2, gitar dia brand biasa je, kalau utk xbox360, ps3 ngan Wii, gitar dia ala replika Les Paul. kalau main pakai controller pun layan… main gitar lagik la layan.. huuhuh… so far aku tak penah pakai gitar.. tgh berkira kira gak nih.. huhuhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: