jump to navigation

HBO: Entourage April 13, 2009

Posted by Dimenxion in Celebrities, Karutan, TV Series.
trackback

hbo-entourageLeft to Right: Ari, Turtle, Vince, ‘E’ & Drama

I cant resist the temptation to post this series. TV siri ni adalah antara favourite aku selain House md. Mengisahkan hidup Mark Wahlberg sebelum dia menjadi movie star seperti sekarang. walaupun cerita pasal dia, tapi diolah supaya ada kelucuan dalam cerita nih

Watak Vince Chase, Eric ‘E’ Murphy, Johnny ‘Drama’ Chase, Turtle dan Ari Gold adalah pendokong utama siri nih. Sapa tau pasal Golden Globe mmg tahu lakonan Jeremy Piven (Ari Gold) memang bagus dalam cerita nih.

Karekter utama Vince dan manager dia E. Ditambah dgn Drama dan Turtle yang mmg kelakar. Siri ini ditayangkan di HBO, kalau korang takda HBO, bleh cari dvd dia yang dah berada di pasaran utk season 1-4

Apa yang menarik pada cerita nih adalah kehidupan diorang di Hollywood, friendship dan adik beradik. Aku baru tgk sampai season 3 je. nak cari season 4 susah betul. even pirate pun susah 😛

Overall cerita nih mmg aku suka.. tapi House tetap first.. huhu..

Advertisements

Comments»

1. NUCHOT - July 12, 2010

Hi mate,you can get the latest episode Entourage on my blog

Dimenxion 'da' Orchestrator - July 12, 2010

Good!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: