jump to navigation

HBO: Entourage April 13, 2009

Posted by Dimenxion in Celebrities, Karutan, TV Series.
2 comments

hbo-entourageLeft to Right: Ari, Turtle, Vince, ‘E’ & Drama

I cant resist the temptation to post this series. TV siri ni adalah antara favourite aku selain House md. Mengisahkan hidup Mark Wahlberg sebelum dia menjadi movie star seperti sekarang. walaupun cerita pasal dia, tapi diolah supaya ada kelucuan dalam cerita nih

Watak Vince Chase, Eric ‘E’ Murphy, Johnny ‘Drama’ Chase, Turtle dan Ari Gold adalah pendokong utama siri nih. Sapa tau pasal Golden Globe mmg tahu lakonan Jeremy Piven (Ari Gold) memang bagus dalam cerita nih.

Karekter utama Vince dan manager dia E. Ditambah dgn Drama dan Turtle yang mmg kelakar. Siri ini ditayangkan di HBO, kalau korang takda HBO, bleh cari dvd dia yang dah berada di pasaran utk season 1-4

Apa yang menarik pada cerita nih adalah kehidupan diorang di Hollywood, friendship dan adik beradik. Aku baru tgk sampai season 3 je. nak cari season 4 susah betul. even pirate pun susah 😛

Overall cerita nih mmg aku suka.. tapi House tetap first.. huhu..

Advertisements